
- reklama -
Suroviny
24 porcí
- Krém:
- 5 bílých jogurtů Active z Lidlu
- 2 tvarohy ve vaničce
- 1 pomazánkové máslo nebo mascarpone
- cukr dle chuti
- 2-3 plévkové lžíce želatiny v prášku (namočíme v 1 dcl studeného mléka)
- 2 dl horkého mléka-v tom rozpustíme namočenou želatinu
Postup přípravy receptu
-
Upečeme piškotové těsto na plech a formičkami na semifreda vykrojíme „dno“ .
-
Suroviny na krém smícháme dohromady. Polovinu krému ochutíme rozmixovanými ostružinami.
-
Na piškot nalijeme krém, necháme ztuhnout v lednici, po ztuhnutí dáme do mrazáku na 3-5 hodin, po zamražení jsou dortíčky připraveny na polévání polevou mirror.
Kuchařka: Alena Olejnikova