- reklama -
Suroviny
- 300 ml vody
- 2 lžičky octa
- 2 lžičky oleje
- 350 g hladké mouky
- 100 g celozrnné žitné mouky jemné
- 100 g dětské krupičky
- 2 lžičky soli
- lžička cukru
- 2 lžičky drceného kmínu
- 14 g droždí
Postup přípravy receptu
-
Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Kyprý nebo Celozrnný. Výsledný chleba je opravdu kyprý s pravidelnými očky.
Poznámka od kuchařky
Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/milcin-blbovzdorny-chle…
Vymyslela ho má velice činorodá nevidomá kamarádka (jezdila s ním po předváděcích pekárničkových akcích) a BLBOVZDORNÝM ho nazvala proto, že se prý povede úplně pokaždé.
.
Kuchařka: cathleen