Milčin blbovzdorný chleba

64
- reklama -

Suroviny

300 ml vody
2 lžičky octa
2 lžičky oleje
350 g hladké mouky
100 g celozrnné žitné mouky jemné
100 g dětské krupičky
2 lžičky soli
lžička cukru
2 lžičky drceného kmínu
14 g droždí

Postup přípravy receptu

  1. Suroviny dáme do pekárny v pořadí tekuté, tuhé a použijeme program Kyprý nebo Celozrnný. Výsledný chleba je opravdu kyprý s pravidelnými očky.


    Zobrazit celý recept

Poznámka od kuchařky

Pekárnománie -> http://www.pekarnomanie.cz/milcin-blbovzdorny-chle…

Vymyslela ho má velice činorodá nevidomá kamarádka (jezdila s ním po předváděcích pekárničkových akcích) a BLBOVZDORNÝM ho nazvala proto, že se prý povede úplně pokaždé.

.