
- reklama -
Suroviny
- 4-6 ředkviček
- 1-2 jarní cibulky
- 4 sušená rajčátka v oleji
- 2 PL oleje
- 6 vajec
- libeček
- petrželka
- sůl
- pepř
- uzená paprika
- 2 čajové lžičky jemně strouhaného sýra
Postup přípravy receptu
-
Sušená rajčátka necháme okapat. Cibulku a ředkvičky omyjeme. Rajčátka nakrájíme na kousky, ředkvičky na plátky a cibulku na kolečka.
-
Na větší pánvi rozehřejeme olej a vše na něm orestujeme.
-
Vejce rozklepneme do misky, ochutíme solí, pepřem, špetkou uzené papriky a bylinkami. Rozkvrdláme je a přilijeme do pánve.
-
Vejce mícháme, dokud se nesrazí (neměla by ztuhnout úplně, aby nebyla vysušená).
-
Nakonec posypeme jemně strouhaným sýrem, necháme roztavit a podáváme s topinkami.
Poznámka od kuchařky
Receptík si dělal manžel, jen jsem fotila.
Kuchařka: varilamyskakasicku









