- reklama -
Suroviny
2 porce
- 5 vajec
- 1 cibule
- balíček Olomouckých tvarůžků
- kousek másla
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Na pánvi si rozpustím máslo, přidám na kostičky nakrájenou cibulku a jemně ji osmahnu.
-
Dále si nakrájím Olomoucké tvarůžky (nejlepší jsou věnečky, bývají více vyzrálé) a přidám je k cibulce.
-
Na mírném plameni je nechám rozpustit, dokud mi nevznikne taková lepivá směs.
-
Do ní pak rozklepnu všechna vejce a zamíchám, jako u klasických míchaných vajec.
-
Podle chuti přidám sůl a pepř (soli spíše míň, samotné tvarůžky jsou slané dost). Podávám s čerstvým chlebem nebo s rohlíky.
Poznámka od kuchařky
Velice dobrá snídaně, jen po ní raději nezapomeňte na Hašlerky :))
Kuchař: Ajvet