Michalčin rajčatový košík

52
- reklama -

Suroviny
1 košík

250 g listového těsta
5-6 rajčat
200 g Ementálu
bazalka
tymián
sůl
pepř
2 lžíce plnotučné hořčice

Postup přípravy receptu

  1. Listové těsto vyválíme do kruhu a vložíme jej do kulaté pečící nádoby vystlané pečícím papírem.

  2. Dno listového těsta potřeme hořčicí, poklademe nakrájenými rajčaty, osolíme, opepříme a posypeme nastrouhaným sýrem, bazalkou a tymiánem. Postup opakujeme, končíme strouhaným sýrem, který opět posypeme bazalkou a tymiánem.

  3. Vložíme do vyhřáté trouby a pečemě 20 min na 220-250 stupňů, podle toho, jak nám peče trouba.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Jiří Babica včerejší pořad. Já jsem musela odbíhat, tak jsem si recept úplně nezapamatovala, ale naše Michalka jej sledovala a tak mi dnes celý můj oběd udělala sama. Mám z ní velikou radost, je vidět, že má rodinné geny na vaření:-)).