
- reklama -
Suroviny
3 porce
- olej
- 1 červené fazole v plechovce
- 1 bílé fazole v tomatové omáčce
- 300 dkg vepřového masa nebo uzeného
- 1 klobása (může být i pálivá)
- chilli (podle chuti kdo nemá rád nemusí chuti to neubere)
- sůl
- pepř
- cibuli
- kousek slaniny
- voda na podlití
- 3 vrchovaté lžíce rajského protlaku nebo kečupu (někdy je protlak moc kyselý proto dávám půl na půl kečupu a protlaku)
Postup přípravy receptu
-
Cibuli zpěníme na oleji, přidáme slaninu, maso nakrájené na nudličky, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou klobásu.
-
Když je maso zatáhlé přidáme kečup a protlak. Podlijeme troškou vody a necháme provařit.
-
Dále přidáme čili, fazole a zamícháme. Necháme provařit a máme hotovo.
-
Jako přílohu dávám chleba, ale hodily by se k tomu i brambory.
Kuchařka: katerina 83









