
- reklama -
Suroviny
- 2 plátky melounu (pěkné nešizené měsíce)
- sklenice nadrceného ledu
- pár kapek šťávy z limetky
- cukru (podle chuti a sladkosti melounu)
- (kuličky z melounu na ozdobení)
- (srpek melounu také na ozdobu)
- kousek máty pro efekt
Postup přípravy receptu
-
Meloun pokrájíme na drobno, zbavíme peciček, přidáme limetkovou šťávu a v mixéru nebo pomocí ponorného mixéru rozmixujeme na kaši. Přidáváme cukr podle vlastní chutí a pak dáme ještě chvíli na mrazák.
-
Potom nandáme do sklínek, přidáme meloun na ozdobu, snítku máty a pro dospělce třeba pár kapek ohnivé vody 😉
Poznámka od kuchařky
Mlska pro horké dny;-)
Kuchařka: srettka









