Melír – mramorování polevy

134
- reklama -

Suroviny

cukroví
bílá poleva
poleva tmavá čokoládová

Postup přípravy receptu

  1. Byla jsem požádána zdějšími děvčaty o nafocení zdobení melírem. Cukroví ke zdobení už máme slepené, pak ho natřeme štětečkem hnědou polevou a do té hned uděláme bílou polevou ornament.http://www.toprecepty.cz/recept/45174-orechovoananasovy-rez/ Hnědá poleva nesmí být ztuhlá, jinak by se tam dělaly rýhy. Jakmile uděláme ornament, hned ho projedeme párátkem a je hotovo.

    Není to složité, popusťte uzdu své fantazie, určitě se to každému povede.

Poznámka od kuchařky

Zadala jsem úkol dceři, protože já jsem ten den měla na starosti krémy, omlouvám se, že fotky nejsou zcela kvalitní, ale bylo to foceno ve fofru. Letos konečná, žádný recept už mě nezlomí, i ten sebekrásnější ukládám :-))