
- reklama -
Suroviny
- panenská svíčková
- sůl
- česnek
- olivový olej
- 2 vajíčka
- koření Adamova žebra
- bramborový škrob
- sójová omáčka
- olej na smažení
- čínská směs (zmrazená zelenina)
- cibule
- sůl
- bílý pepř
- olej
Postup přípravy receptu
-
Panenku nakrájíme na plátky, česnek rozetřeme se solí, „naředíme“ olivovým olejem, promícháme s panenkou, utlačíme do nádoby a necháme v lednici uzrát.
-
Vajíčka rozšleháme s kořením, škrobem a sójovou omáčkou. Ve směsi promícháme medailonky a smažíme na oleji.
-
Cibuli nakrájenou na nudličky necháme zesklovatět v oleji, přidáme zeleninovou směs, osolíme, opepříme, zarestujeme a podáváme jako přílohu.
Poznámka od kuchařky
Panenku jsem měl naloženou k nedělnímu obědu (Rožnovská jehla-http://www.toprecepty.cz/recept/5331-roznovska-jeh…) a pár plátků mi zůstalo. Ty jsem dnes použil k večeři.
Kuchař: Jenda1