
- reklama -
Suroviny
- medailonky z vepřové panenky
- sůl
- pepř
- olivový olej
- mrazené fazolové lusky
- pórek
- worcester
Postup přípravy receptu
-
Medailonky osolíme, opepříme, potřeme olivovým olejem. Necháme asi dvě hodiny uležet při pokojové teplotě.
V pánvi rozehřejeme olivový olej, medailonky na ní zprudka opečeme z obou stran, takto opečené medailonky zabalíme do alobalu, vložíme do vyhřáté trouby na 200 st. na 10 minut. -
Na pánev do výpeku vsypeme fazolky a na silná kolečka nakrájený pórek, můžeme přilít trochu oleje. Zeleninu osolíme, opepříme, ochutíme worcestrem, restujeme do změknutí (na chvilku můžeme pánev přikrýt pokličkou).
-
Na talíř dáme zeleninovou směs, na kterou položíme medailonky.
Kuchařka: ivulinka