Masovo-kapustový nákyp (Dělená strava podle LK – zvířata)

55
- reklama -

Suroviny

hlávka kapusty
800 g vepřového masa
1 cibule
4 stroužky česneku
sůl, pepř
4 vejce

Postup přípravy receptu

  1. Hlávku kapusty pokrájím, uvařím v osolené vodě a hodně vymačkám. Vepřové maso pomelu spolu s kapustou, cibulí, stroužky česneku, osolím, opepřím, přidám 4 žloutky. Promíchám, přidám sníh z 4 bílků.


    Zobrazit celý recept

  2. Peču na 175°C asi 1 hod v malém plechu, vyloženém pečícím papírem.

Poznámka od kuchařky

Byla chuť na kapustové karbanátky. Nákyp je šťavnatý, bez tuku ze smažení. Sama jsem byla zvědavá, jak to dopadne, za mě OK.

Recept inspirován internetem.