- reklama -
Suroviny
- Suroviny
- libové vepřové maso
- pórek
- cibule
- bílé hlávkové zelí
- bílé dezertní víno
- sladká mletá paprika
- Solamyl
- chilli koření
- mletý zázvor
- sójová omáčka
- olej
Postup přípravy receptu
-
Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu.
-
Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme odpočinout.
-
Na pánvi rozpálíme olej, do něj vložíme maso a za stálého míchání osmahneme dozlatova.
-
Pak přidáme pórek nakrájený na kolečka, nadrobno rozkrájenou cibuli, nakrájené zelí a vše také osmahneme.
-
Nakonec podlijeme omáčku vínem.
Příloha: hranolky, chléb.
Kuchařka: LIDKA