Maso po Sečuánsku

83
- reklama -

Suroviny

Suroviny
libové vepřové maso
pórek
cibule
bílé hlávkové zelí
bílé dezertní víno
sladká mletá paprika
Solamyl
chilli koření
mletý zázvor
sójová omáčka
olej

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky a lehce obalíme v Solamylu.


    Zobrazit celý recept

  2. Smícháme papriku, sójovou omáčku, chilli koření a mletý zázvor. Do této směsi naložíme maso a necháme odpočinout.

  3. Na pánvi rozpálíme olej, do něj vložíme maso a za stálého míchání osmahneme dozlatova.

  4. Pak přidáme pórek nakrájený na kolečka, nadrobno rozkrájenou cibuli, nakrájené zelí a vše také osmahneme.

  5. Nakonec podlijeme omáčku vínem.
    Příloha: hranolky, chléb.