Masino à la řízek

46
- reklama -

Suroviny
20 ks

maso – vepřové, kuřecí, krůtí (ne hovězí)
2 PL solamylu
4 PL sojové omáčky
2 PL worchestrové omáčky
1 PL plnotučné hořčice
4 celá vejce
1/2 lžičky soli + pepře
7 stroužků česneku
sádlo nebo olej na smažení
červená řepa

Postup přípravy receptu

  1. Maso naklepeme na jemno (z jednoho kousku rozklepu 2 kousky, tudíž je masa dost, proto píšu 20 kousků).


    Zobrazit celý recept

  2. Do mísy dáme všechny ingredience a pořádně rozmícháme. Naložíme maso a necháme marinovat 24 hodin.

  3. Pak maso upečeme na pánvi jako řízek.

  4. Podáváme s kaší, bramborami, hranolky, chlebem a červenou řepou.

Poznámka od kuchařky

Spíše smažit na pánvi z teflonu.

Možná je už tady takový recept, nepídila jsem, ale tohle mě naučila tchýně, která to má od kamarádky.