- reklama -
Suroviny
4-5 malých skleniček
- 0,5 kg jablek
- 0,5 kg kiwi(cca 8-9 velkých kusů)
- 0,5 kg želírovacího cukru
- lžička Gelfix želírovacího prášku ( Gelfix klasik Dr. Oetker)
- 1dcl vody
Postup přípravy receptu
-
Jabka i kiwi zbavíme slupek a rozmixujeme. Zalijeme vodou, smícháme s želir. cukrem a práškem. Směs dáme do domácí pekárny. Použijeme program marmelády. Horké plníme do sklenic a ty pak otočíme dnem vzhůru.
Poznámka od kuchařky
Jablka je lépe umixovat jako první pak přidat kiwi a společně umixovat ještě jednou. Výborné s bílým pečivem. Zkoušela jsem i recept Domácí chléb II. v rubrice domácí pekárna a musím přiznat, že skvělá kombinace. DOPORUČUJI!
Kuchařka: Pucci