- reklama -
Suroviny
4 porce
- 4 vykoštěné libové kotlety
- 2 vejce
- 1 lžíce polévkového koření (Maggi)
- 1 lžíce worcestru
- 1 lžíce plnotučné hořčice
- 2 lžíce škrobové moučky
- 1 lžíce hladké mouky
- 1 lžíce koření Steak
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Rozšleháme vajíčka s hořčicí, worcestrem a kořením. Přidáme hl. mouku a škrob.
-
Do marinády naložíme naklepané kotlety a v uzavřené dóze necháme 24 hodin marinovat v lednici.
-
Smažíme pozvolna na rozpáleném oleji.
Já při smažení na plynovém sporáku používám pod pánev ještě plotýnku.Výborné jsou jak s bramborama nebo bramborovou kaší, tak hranolkama nebo i s pečivem a zeleninovým salátem.
Kuchařka: Safirah