
- reklama -
Suroviny
1 porce
- 200 g fileta z tmavé tresky
- 2 lžičky citronové šťávy
- 1-2 špetky citronového pepře
- 1 malá chilli paprička
- 1-2 cm čerstvého zázvoru
- 2 lžičky sojové omáčky
- koření Meat masala-cca 1/2 lžičky
- trošku soli
- 2 lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Filet tresky tmavé nakrájíme na nudličky.
-
V misce smícháme olivový olej, nasekanou čili papričku, nastrouhaný zázvor, sojovou omáčku, koření Meat masala, sůl a citronový pepř.
-
Do této marinády vložíme nakrájenou tresku.
-
Zhruba po hodině vložíme jednotlivé kousky na pečící papír v pekáčku a dáme do rozehřáté trouby na 220 stupňů na zhruba 10 minut.
Jako příloha jsou vhodné brambory, nebo jakýkoliv zeleninový salát.
Kuchařka: JanaDorazinova