- reklama -
Suroviny
- filet z mořské štiky
- 2 lžíce oleje
- 1/2-1 lžíce chilli pasty – podle chuti
- 1 stroužek utřeného česneku
- 1/2 – 1 lžička třtinového cukru
- lžíce rybí omáčky
- lžička citronové šťávy
- snítka nasekaného kopru
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Z oleje, chilli, cukru a zbytku přísad připravíme marinádu. Štiku nakrájíme na větší kousky. Vmícháme marinádu a rybku pěkně marinádou obalíme.
-
Odložíme do druhého dne do lednice. Na pánvi rozehřejeme trošku oleje a rybu zprudka opečeme. Trvá to pár minut. Po té ji necháme chvíli odležet, cca 3 -4 minuty. Stačí k tomu jen chléb nebo bagetka.
Kuchařka: mika59