
- reklama -
Suroviny
- 5-6 středních vyzrálých rajčat
- 50 g uzeného lososa
- 125 g mozzarelly
- 1 stroužek česneku
- 2 lžíce olivového oleje
- 2 lžíce bílého balsamica
- 1 lžíce vody
- sůl
- pepř
- čerstvá bazalka
Postup přípravy receptu
-
Smícháme olej, ocet, vodu, sůl, pepř a adrobně nasekaný česnek. Přidáme nasekanou bazalku a promícháme. Pár lístků necháme na ozdobu.
-
Rajčata nakrájíme na kousky a promícháme s ochuceným olejem. Dáme přikryté na hodinu do ledničky uležet.
-
Před podáváním do rajčat vmícháme nakrájenou mozzarellu a uzeného lososa. Podáváme se zbylou bazalkou a pečivem.
Kuchařka: mika59