
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 500 g kuřecích srdíček
- 2 polévkové lžíce šípkové zavařeniny
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 1 polévková lžíce Teriyaki omáčky
- cca 3 cm čerstvého zázvoru
- 2 stroužky česneku
- sůl
- olej
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí srdíčka očistíme a mírně osolíme.
-
Zázvor a česnek najemno nastrouháme a smícháme s omáčkami a šípkovou zavařeninou.
-
Přidáme do marinády srdíčka a necháme alespoň hodinu marinovat.
-
Poté srdíčka vyjmeme děrovanou naběračkou, na pánvi s rozpáleným olejem je opečeme, přilijeme marinádu a přiklopené dusíme doměkka.
-
V případě potřeby podlijeme trochou vody. Provaříme do požadované hustoty omáčky.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea