- reklama -
Suroviny
- 2 plátky krkovice
- 3 stroužky česneku
- 3 sušená rajčata
- koření na steak
- lžička pikantní hořčice
- tymián
- šalvěj
- rozmarýn
- sůl
- pepř
- lžička másla
- 2 lžíce rajčatového oleje
- olej na smaženi
Postup přípravy receptu
-
Smícháme olej z rajčat s utřeným česnekem, hořčicí, kořením a části bylinek. Necháme uležet nejméně 2 hodiny, nejlépe přes noc.
-
Na rozehřáté pánvi smažíme maso z každé strany 3-4 minuty, podle tloušťky masa. Hotové maso zabalíme do alobalu.
-
Mezitím přidáme do výpeku kousek másla a vhodíme pokrájené čerstvé bylinky a nakrájená rajčata. Necháme jen rozvonět a prohřát. Případně ještě dochutíme. Servírujeme na upečené maso.
Poznámka od kuchařky
Množství a druhy bylinek si vyberte jaké máte rádi.
Kuchařka: mika59