
- reklama -
Suroviny
- 300 g mangoldových listů
- 200 g marinovaného tofu
- 1 cibule
- 4 stroužky česneku
- olej
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička kurkumy
- pepř
- sůl
- šťáva z ½ citronu
Postup přípravy receptu
-
Na olej dáme na kolieska nakrájanú cibuľu a cesnak a 1 min pražíme.
-
Vložíme natrhaný mangold a opäť 1 min pražíme.
-
Pridáme na kocky nakrájané tofu, papriku, kurkumu, čierne korenie a soľ a za stáleho miešania cca 5 minút opekáme.
-
Stiahneme z ohňa a dochutíme citrónovou šťavou.
-
Podávame buď teplé s kuskusom alebo studené ako šalát s paradajkami a inou zeleninou.
Kuchařka: tejaja