
- reklama -
Suroviny
- 100 ml majonézy
- 2 filety ančovičky
- 1 lžíce strouhaného parmazánu
- 1,5 lžičky dijonské hořčice
- 1 lžička worchestru
- troška citronové šťávy
- sůl
- pepř
- prolisovaný česnek (já ho nedávám, potírám česnekem topinky, které dávám k salátu)
Postup přípravy receptu
-
Ančovičky si rozmačkáme vidličkou a vše dohromady smícháme a dle chutí dolaďujeme.
Poznámka od kuchařky
Tento recept jsem našla na webovkách od KOKO. Milovala jsem Caesar salát z Albertu, ale přestali ho vyrábět. Originál nedělám, protože prostě nějak nemůžu syrová vejce … Takže jsem to vyřešila tímto dobrým receptem připomínajícím klasický Caesar dressing. Je opravdu moc dobrý 🙂
Kuchařka: majda1512