Lososový steak s černým rybízem

48
- reklama -

Suroviny

steaky z lososa
černý rybíz
sůl
libeček
zelená petrželka
čerstvá paprika
směs grilovacího koření s olejem
alobal

Postup přípravy receptu

  1. Alobal potřeme grilovací směsí, poklademe petrželkou a libečkem, na „zelené“ položíme steak potřený z obou stran grilovací směsí, na steak dáme kuličky černého rybízu, přikryjeme opět zeleným, které potřeme gril.směsí a alobal uzavřeme.


    Zobrazit celý recept

  2. Roštujeme z každé strany cca 10 minut. Průběžně máme na roštu na plátky nakrájenou a grilovací směsí potřenou papriku.

Poznámka od kuchařky

Když jsem dnes seděl u keříku černého rybízu a obíral, omámený 32 stupni horka, napadlo mě nahradit citron, který v některých úpravách k rybě patří, černým rybízem. Je nakyslý a má svou specifickou chuť.