- reklama -
Suroviny
- steaky z lososa
- černý rybíz
- sůl
- libeček
- zelená petrželka
- čerstvá paprika
- směs grilovacího koření s olejem
- alobal
Postup přípravy receptu
-
Alobal potřeme grilovací směsí, poklademe petrželkou a libečkem, na „zelené“ položíme steak potřený z obou stran grilovací směsí, na steak dáme kuličky černého rybízu, přikryjeme opět zeleným, které potřeme gril.směsí a alobal uzavřeme.
-
Roštujeme z každé strany cca 10 minut. Průběžně máme na roštu na plátky nakrájenou a grilovací směsí potřenou papriku.
Poznámka od kuchařky
Když jsem dnes seděl u keříku černého rybízu a obíral, omámený 32 stupni horka, napadlo mě nahradit citron, který v některých úpravách k rybě patří, černým rybízem. Je nakyslý a má svou specifickou chuť.
Kuchař: Jenda1