
- reklama -
Suroviny
- 2 filety lososa
- 4 středně velké brambory
- 2 mrkve
- 6 ředkviček
- olivový olej
- půl lžičky sušeného tymiánu
- sůl a pepř
- 8 tenkých plátků bagety
Postup přípravy receptu
-
Brambory a mrkev den předem uvaříme ve slupce do poloměkka. Druhý den zeleninu zbavíme slupky a pokrájíme ji na kousky. Vložíme do zapékací mísy. Přidáme také přepůlené ředkvičky. Vše zakápneme olivovým olejem, okořeníme solí, pepřem a tymiánem. Zeleninu promícháme.
-
Lososa zbavíme šupin, osolíme, opepříme a vložíme na zeleninu. Dáme péct při 180°C na asi 20 minut.
-
Lososa jsem podávala s pečenou zeleninou a na tenké plátky pokrájenou bagetou, kterou jsem dala na minutku péct do trouby, aby chytla zlatanou barvu.
Poznámka od kuchařky
Kuchařka: MAKE-FOOD