
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 2 plátky lososa
- máslo
- sůl
- pepř
- citron
- rozmarýn
- cherry rajčátka
Postup přípravy receptu
-
Lososa osušíme, opepříme, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
-
Na lososa nasypeme trochu rozmarýnu. Na pánvičku si dáme rozpustit máslo a na něm lososa opékáme do zlatova, ale ne do vysušení masa.
-
Pak lososa vyjmeme a do výpeku přidáme ještě kousek másla a zakápnem trochu šťávy z citronu.
-
Přidáme rajčátka (přepůlená)a chvilinku je orestujeme.
-
Šťávu si dochutíme, můžeme přidat na ovonění ještě mletý rozmarýn a šťávu zahustit, tak jak má každý rád.
Poznámka od kuchařky
Já podávám se šťouchanými brambory s osmaženou cibulkou.
Kuchařka: Pawla









