Lišky na slanině

83
- reklama -

Suroviny

čerstvé lišky
kvalitní slanina
cibule
drcený kmín
čerstvá majoránka
máslo
hladká mouka
trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Očištěné lišky podle velikosti nakrájíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Na pánvi na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté přidáme houby.

  3. Osolíme, okmínujeme a restujeme cca 5 minut, poté zlehka zaprášíme moukou a mícháme ještě asi 2 minuty.

  4. Podlijeme malinko vývarem nebo vodou a necháme 10 minut probublávat.

  5. Nakonec vsypeme posekanou majoránku, promícháme a odstavíme.

  6. Podáváme nejlépe s pečivem.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/