- reklama -
Suroviny
- čerstvé lišky
- kvalitní slanina
- cibule
- drcený kmín
- čerstvá majoránka
- máslo
- hladká mouka
- trochu vývaru na podlití ( nebo vody)
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Očištěné lišky podle velikosti nakrájíme.
-
Na pánvi na másle orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli se slaninou, poté přidáme houby.
-
Osolíme, okmínujeme a restujeme cca 5 minut, poté zlehka zaprášíme moukou a mícháme ještě asi 2 minuty.
-
Podlijeme malinko vývarem nebo vodou a necháme 10 minut probublávat.
-
Nakonec vsypeme posekanou majoránku, promícháme a odstavíme.
-
Podáváme nejlépe s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea