- reklama -
Suroviny
- 1 baklažán
- 500 ml rajčatového pyré
- 1 Mozzarella
- 1 lžička oregána
- 1 lžička bazalky
- 1 lžíce petrželové natě
- olej
- hladká mouka
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Baklažán narežeme na kolieska hrubé cca 1 cm.
-
Obalíme ich zľahka v múke a na oleji z oboch strán opečieme.
-
Opečené kolieska baklažánu uložíme do vymasteného pekáčika, osolíme a okoreníme ich. Bylinky premiešame a posypeme nimi baklažán.
-
Všetko zalejeme paradajkovým pyré, poukladáme na plátky narezanú Mozzarellu.
-
Zapečieme v rúre pri 180°C asi 15-20 minúta ihneď podávame.
Poznámka od kuchařky
Recept je z knihy Čo je navarené? Recept som málinko upravila, vynechala som obaľovanie vo vajíčku.
Kuchařka: tejaja