
- reklama -
Suroviny
4 porce
- 1 lilek
- Těstíčko:
- 2 vejce
- 1 KL Dijonské hořčice
- 2 KL karí
- na špičku nože badyánu
- 2 PL rajčatového protlaku ( kečup)
- 1 PL Harmonie chuti Maggi
- KL sušeného česneku
- 10 dg hladké mouky
- olej na smažení
Postup přípravy receptu
-
Lilek nakrájíme na kolečka asi 0,5 -1 cm široká, obalíme v těstíčku a smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
-
Podáváme s bramborami, hranolky, rýżí, zeleninovými saláty a dresingy dle chuti.
Poznámka od kuchařky
Takto připravený lilek si objednávám v Indické restauraci a stálo mě to několik menu, než jsem těstíčko chuťově vystihla. Ale stálo to za to!
Kuchařka: Jitta Mat