Libuščin jablečný dort

51
- reklama -

Suroviny
8 porcí

7-8 jablek
3 lžíce vody
200 g cukru
500 ml vody
2 balíčky pudinku (80g i více)
2 balíčky dětských piškotů

Postup přípravy receptu

  1. Jablka oloupeme, nakrájíme na malé kousky a rozvaříme spolu se 3 lžícemi vody. Když máme jablka rozvařená, přidáme k nim pudingy rozmíchané s cukrem a 500 ml vody a vaříme 2 minuty (do zhoustnutí).


    Zobrazit celý recept

  2. Do dortové formy dáme tenkou vrstvu jablečné směsi a do ní klademe piškoty plochou stranou nahoru, potřeme zase vrstvou směsi a postup opakujeme. Poslední vrstva je jablečná směs.

  3. Hotový dort dáme vychladit do lednice nejlépe přes noc.