Letní zelená polévka zastudena

58
- reklama -

Suroviny

100 g zelené listové zeleniny (listový špenát, římský salát)
250 g okurky
½ avokáda
1-2 lžičky citronové šťávy
2 lžíce lahůdkového droždí
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Listy omyjeme a utěsnáme na dno mixeru.

  2. Přidáme na kostičky nakrájenou okurku a avokádo, lahůdkové droždí, citronovou šťávu, sůl a pepř, přilijeme asi ½ až 1 hrnek vody (podle potřeby, aby to mixer „utáhl“) a rozmixujeme dohladka.

  3. Ozdobíme zelenou snítkou a ihned podáváme.

Poznámka od kuchařky

Tento a další recepty bez lepku, mléka a vajec naleznete na mých stránkách http://www.varimbezlepkumlekavajec.estranky.cz.