Letní krkovička

42
- reklama -

Suroviny
1 porce

2 silnější plátky vepřové krkovice
4 brambory
Tymián
Fazolky – čerstvé nebo mražené
Olej
Sůl

Postup přípravy receptu

  1. Brambory očistíme pod tekoucí vodou, rozpůlíme, osolíme a posypeme tymiánem.


    Zobrazit celý recept

  2. Dáme hodinku péct při cca 140°C.

  3. Krkovičku jen osolíme a usmažíme.

  4. Fazolky v osolené vodě povaříme do měkka.

    Podáváme v létě na dvorku s pivem !

Poznámka od kuchařky

PS: Ke krkovičce můžeme přidat pro zjemnění chutě i lžičku másla. Jo a na nějaké grilování na dřevěném uhlí ve „stylu Pohlreich“ se vybodneme. Akorát to stojí čas a plno práce s čištěním grilu atd.(to už v TV samozřejmě neuvidíte) . . .