
- reklama -
Suroviny
    
- 1 chlebíčková veka
- 3 sýry Lučina
- 1 smetana ke šlehání
- 150 g šunky (Debrecínka, Cikánka atd.)
- sůl
- ananasový kompot
Postup přípravy receptu
- 
Rozmícháme sýr a postupně do něj přiléváme smetanu a mírně mícháme, až je pomazánka nadýchaná. Jemně osolíme a dáme asi na 20 minut do ledničky. 
- 
Mezitím si rozkrájíme chlebíčkovou veku. 
- 
Pak potřeme pomazánkou chlebíčky, na každý dáme plátek šunky a dozdobíme opět pomazánkou a posypeme kostičkami okapaného ananasu. 
Poznámka od kuchařky
Je lepší použít 40 % šlehačku, nebo pokud chcete mít naprostou jistotu, přidejte 1 lžíci Želatinového ztužovače. V žádném případě nepoužívejte Ztužovač šlehačky – je sladký.
            Kuchařka: Hella
        
 
            