Lehký pudingový krém

278
- reklama -

Suroviny
na 1 velký plech

1 sáček pudinku čokoládový Olé bez vaření
300 ml mléka (studeného)
1 šlehačka Rama Cremefine

Postup přípravy receptu

  1. Do mléka dáme pudinkový prášek a šleháme ručním šlehačem na nejvyšší otáčky 3 minuty (prostě až vznikne pevná hmota).

  2. Šlehačku ušleháme v druhé nádobě také do tuha. Následně smícháme pudinkovou a šlehačkovou hmotu a vznikne nám jemný, lehký a málo sladký čokoládový krém.

Poznámka od kuchařky

Nemáme rádi máslové krémy, proto jsem vyzkoušela tento postup. Krém se podobá pařížské šlehačce, díky pudingu je toho dost na korpus upečený na velkém plechu (standartním z trouby).

Možná se někomu bude hodit. Jistě se dá udělat i ve vanilkové variaci, případně i jiných příchutí.