- reklama -
Suroviny
- 125 g směsi listových salátů (čím pestřejší, tím lépe)
- 220 g masitého rajčete
- 2 PL umeocta
- 1 PL medové hořčice
- olivový olej
- sůl (ideálně Fleur de sel, himalájská apod.)
- sýr Cottage (Madeta)
Postup přípravy receptu
-
V míse lehce prošleháme vidličkou umeocet, olivový olej a medovou hořčici.
-
Rajče nakrájíme na středně velké kousky, lupení opláchneme, osušíme.
Vložíme do mísy s dresinkem, lehce osolíme, dvěma vidličkami zlehka, důkladně promícháme. -
Dáme do misky/talířku k servírování a nahoru přidáme Cottage. Hned podáváme.
Poznámka od kuchařky
Kombinace pestrého lupení (rukola dodá trochu štiplavosti), umeocta s medovou hořčicí a Cottage navrch je překvapivě příjemná, proto přidávám jako recept.
Kuchařka: Eja57