Ledový salát s fenyklem a pomerančem

46
- reklama -

Suroviny
4 porce

1 ledový salát
2 menší fenykly
2 pomeranče
olivový olej
čerstvá pomerančová šťáva
sůl
mletý bílý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Fenykly očistíme, lístečky dáme stranou a bulvy nakrájíme na tenké proužky.


    Zobrazit celý recept

  2. Pomeranče oloupeme a jednolivé dílky sloupneme z kůžičky, abychom získali jen čistou dužninu.

  3. Ledový salát natrháme a promícháme s fenyklem.

  4. Rozdělíme na talířky, přidáme kousky pomerančů a zalijeme zálivkou, kterou si připravíme protřepáním olivového oleje, pomerančové šťávy, soli a pepře. Množství neuvádím, každý podle chuti. Ozdobíme fenyklovými lístky.