- reklama -
Suroviny
- balíček lasagní
- anglická slanina
- žampiony
- rajčata
- koření na LASAGNE
- plátkový sýr
- nastrouhaný sýr
- Bešamel:
- máslo
- hladká mouka
- mléko
- Podravka
- šlehačka
- kečup
- pepř
- mleté chilli
Postup přípravy receptu
-
Na dno pekáče vyskládáme lasagne, potřeme vrstvou bešamelu a poté pokračujeme: slaninu, žampiony, rajčata, posypem kořením, plátkový sýr, kečup.
-
Takto opakujem stále dokola, bešamelem nešetříme. Poslední vrstvu posypeme strouhaným sýrem, pepřem a chilli a zalejeme šlehačkou.
-
Zpočátku zapékáme kolem 20 minut na 200°C, poté teplotu snížíme a necháme dalších 10-15 minut péct.
Poznámka od kuchařky
Nepíšu kolik čeho je, protože každý to má rád jinak.. já osobně dala 3 balíčky slaniny, 3 balíčky sýra, 1,5 kelímku šlehačky a hodně mletého chilli
Kuchař: nikolka.br@seznam.cz