- reklama -
Suroviny
min 3 porce
- 1 kus kuřecího prsa
- cca 300 g drůbežích jater
- 1 pikantní klobása (dala jsem budapešťskou)
- 2 kusy kuřecích párků
- 1 cibule
- 5 stroužků česneku
- 1 červená kapie
- 1 zelená paprika
- grilovací koření
- pepř
- sůl
Postup přípravy receptu
-
Všechny ingredience pokrájíme na menší kousky a naložíme do pekáčku. Posypeme grilovacím kořením, přiměřeně osolíme, opepříme, zalijeme malým množstvím vody, promícháme.
-
Přikryjeme alobalem a dáme péct na 45 minut do trouby na 190°C. Pak odkryjeme a pečeme ještě odkryté cca 15 minut na barvu. Podáváme s bramborem, nebo chlebem.
Kuchařka: JanaDorazinova