
- reklama -
Suroviny
- 4 Kuřecí prsa
- sůl
- pepř mletý
- kozí sýr čerstvý
- bazalka
- pažitka
- rozmarýn
- zelená cibulka
- máslo
- hladká mouka
- kuřecí vývar (voda)
Postup přípravy receptu
-
Bylinky jemně nasekáme a smícháme s kozím sýrem,dle potřeby dosolíme.
-
Kuřecí prsa naklepeme,osolíme,jemně opepříme.Na připravené plátky masa dáme po lžíci bylinkového sýra,pečlivě zabalíme jako závitek,spíchneme jehlami,osolíme a dáme opéct na pánev na horké máslo.
-
Opečeme ze všech stran,posypeme jemně moukou (jen pro šťávičku)a podlijeme vývarem(vodou).Pomalu dusíme pod pokličkou do měkka. Podáváme s vař. bramborem a zeleninovým salátem
Poznámka od kuchařky
Maso je jemné,křehké a navzdory všem pomluvám že kozí sýr „smrdí“,opak je pravdou.Sýr není kozinou vůbec cítit a kuřecí maso svou chutí ozvláštňuje.Jedl to i můj starší syn a moc mu chutnalo.
Kuchařka: mirca75