
- reklama -
Suroviny
- 4 vykostěná kuřecí stehna bez kůže
- 400 g hlívy ústřičné
- hrst namočených sušených hub
- svazek jarní cibulky
- 3 stroužky česneku
- sůl
- koření Karí madrs od Grešíka
- 2 polévkové lžíce olivového oleje
Postup přípravy receptu
-
Maso omyjeme, osušíme, osolíme a okořeníme kořením. Cibulku si očistíme a nakrájíme i s natí na jemno. Hlívu nakrájíme na kostky česnek nakrájíme na plátky.
-
Na rozehřátý olej dáme cibulku, česnek, necháme zvolna restovat. Přidáme hlívu a nakrájené sušené houby, osolíme a necháme asi 15 minut dusit. Okořeněné maso zprudka opečeme.
Poznámka od kuchařky
Příloha šťouchané brambory s mrvičkou a hráškem. Jako bonus byla jablíčka v pomerančovém karamelu.
Kuchařka: suslajda