
- reklama -
Suroviny
2 porce
- 200 g kuřecích prsou
- 20 ml sójové omáčky
- 40 g medu
- 20 g oleje
- 7 ml rybí omáčky
- 1/2 lžičky sušené citronové trávy
- sezamová semínka
Postup přípravy receptu
-
Olej, med, rybí omáčku a citronovou trávu prohřejte.
-
Maso nakrájejte na drobné kostky a naložte jej nejlépe na dvě hodiny do marinády. Špejle namočte asi na 20 minut do vody. Poté na ně napichujte kousky masa.
-
Špízy vložte na gril a během opékání je obracejte a potírejte marinádou. Grilujte asi 10 minut, dokud není maso pevné. Na talíři posypte sezamovými semínky.
Poznámka od kuchařky
Mé další recepty najdete na http://www.vareniste.cz
Kuchařka: Vareniste.cz