Kuřecí soté „Interhotel“

44
- reklama -

Suroviny

Kuřecí směs:
• 6 x kuřecí prsíčka
• 2-3 žloutky
• Solamyl
• sůl
• mletý pepř
• worcester
žampiony (nejlépe čerstvé)
sterilované lečo
šlehačka nebo smetana
opražené mandle

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme kuřecí směs: prsíčka na nudličky a vše smícháme dohromady a na oleji opečeme (vezmeme vzorek a pokud je potřeba, přidáme worcester, sůl, pepř).


    Zobrazit celý recept

  2. Samostatně na lžíci oleje osmahneme na pánvi nakrájené žampiony, přidáme sterilované lečo (použila jsem domácí), necháme projít varem, přimícháme kuřecí směs a zalijeme šlehačkou, lehce promícháme a vše spolu prohřejeme. Podle potřeby ještě dosolíme, dopepříme.

  3. Před podáváním posypeme opraženými mandlemi (na suchém plechu v troubě hlídáme, až začnou lehce hnědnout – jsou hotové).

Poznámka od kuchařky

Zdroj: Kuchařka pro labužníky – název receptu je dle této kuchařky.

Je to opět jedno z rychlovek. Příloha – rýže, těstoviny…