- reklama -
Suroviny
- 2 kuřecí čtvrtky bez kůže
- 1 cibule oloupaná nakrájená nadrobno
- 3 cm čerstvého strouhaného zázvoru
- 2 PL olivového oleje
- 1 KL citronového pepře
- sůl
- 1 KL kurkumy
- kuřecí vývar
- instantní jíška
- lístky ze 3 větviček citronového tymiánu
Postup přípravy receptu
-
Do pánve dáme olej a necháme rozehřát, maso opečeme ze všech stran.
-
Opečené maso vyndáme a udržujeme v teple. Na výpeku orestujeme cibuli, přidáme lístky tymiánu.
-
Vrátíme maso osolíme, opepříme.
-
Přidáme zázvor, kurkumu, podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
-
Zahustíme jíškou necháme ještě provařit a podáváme.
Poznámka od kuchařky
Příloha kdo má co rád já měla rýžové nudle.
Kuchařka: suslajda