- reklama -
Suroviny
- 500 g kuřecích prsou
- broskvový kompot
- 1 celer
- 1 bobkový list
- 2 kuličky nového koření
- sůl
- pepř
- petrželka
- tatarská omáčka
- uvařené těstoviny (nemusí být)
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a uvaříme doměkka s celerem, bobkovým listem a novým kořením.
Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit. -
Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru. -
Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.
Kuchařka: Irule