Kuřecí salát s broskví 2

51
- reklama -

Suroviny

500 g kuřecích prsou
broskvový kompot
1 celer
1 bobkový list
2 kuličky nového koření
sůl
pepř
petrželka
tatarská omáčka
uvařené těstoviny (nemusí být)

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a uvaříme doměkka s celerem, bobkovým listem a novým kořením.
    Scedíme, vytáhneme bobkový list, nové koření a necháme vychladit.


    Zobrazit celý recept

  2. Prsa dáme do mísy, celer nakrájíme na kostičky (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat), přidáme k masu.
    Kompot necháme okapat, broskve nakrájíme na kostičky a přidáme do mísy k masu a celeru.

  3. Osolíme, opepříme, přidáme petrželku, tatarku a promícháme.
    Pokud salátu chceme mít víc, přidáme trochu uvařených těstovin.