
- reklama -
Suroviny
- 2 kuřecí prsa
- koření adžika (obsahuje také kopr)
- sůl
- olej
- na omáčku:
- 1 PL medu
- 2 PL dijonské hořčice
- necelá 1 PL worcestru
- 100 ml smetany na vaření
- čerstvý kopr
- kousek másla
Postup přípravy receptu
-
Prsa nakrájíme na plátky, osolíme a okořeníme. Můžeme použít jen pepř bez jiného koření.
-
Vymícháme med s hořčicí a worcesterem, nasekáme kopr.
-
Na oleji opečeme plátky masa z obou stran a vyjmeme. Výpek zalijeme cca 3 PL vody a vlijeme rozmíchanou směs.
-
Prohřejeme, přilijeme smetanu, necháme přejít varem a vsypeme kopr. Zjemníme kouskem másla a vrátíme prohřát maso.
Poznámka od kuchařky
Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/
Kuchařka: 1974andrea