Kuřecí roládky plněné čínskou zeleninou s opékanými brambory

84
- reklama -

Suroviny
2 porce

260 g kuřecích prsou
sůl
100 g Čínské mražené zeleniny
30 g tvrdého sýra
1 lžíce sójové omáčky
Na přílohu:
350 g vařených brambor (400 g syrových uvařených ve slupce ne moc do měkka)
1 malá lžička oleje (3 g na pánev)
40 g listového salátu na dozdobení

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí prsa si rozkrojíme, plátek opatrně rozklepeme do šířky a osolíme.


    Zobrazit celý recept

  2. Do rozmražené čínské zeleninové směsi přidáme nastrouhaný nebo jemně nakrájený tvrdý sýr a sójovou omáčku.

  3. Rozdělíme na plátky masa, ty svineme do rolky a každou zvlášť důkladně zabalíme do alobalu.

  4. Rolky vaříme v páře 30 minut. Buď vlastníme nějaký parní hrnec nebo hrnec s napařovací vložkou, ale můžeme použít i pařáček na knedlíky.

  5. Brambory si nakrájíme a opékáme na pánvi s lžičkou oleje. Já dělala na grilovací pánvičce.

Poznámka od kuchařky

1 porce má 1439 kJ

B 33,70 g

S 39,83 g

T 6,16 g