Kuřecí prsa jednoduše na grilu

127
- reklama -

Suroviny
3 porce

3 větší kuřecí prsa
koření Kuře 7 bylin
koření Grilovací koření
olivový olej

Postup přípravy receptu

  1. Připravíme marinádu z koření a oleje. Každé kuřecí prso opatrně rozpůlíme, aby bylo tenčí a lehce vsáklo marinádu. Maso necháme marinovat asi tak 2-3 hodiny.

  2. Položíme na gril, z obou stran grilujeme cca 5 – 7 minut (podle tloušťky masa i déle) z každé strany.
    Maso sundáme z grilu a necháme ještě 2 minuty odpočinout.

  3.  Podávala jsem se zeleninovým salátem a s brambory, ale vhodná příloha vždy závisí právě na chuti každého labužníka.

Poznámka od kuchařky

Zeleninový salát – recept je možné najít pod Rychlý salát s olivami.