
- reklama -
Suroviny
3 porce
- 3 větší kuřecí prsa
- koření Kuře 7 bylin
- koření Grilovací koření
- olivový olej
Postup přípravy receptu
-
Připravíme marinádu z koření a oleje. Každé kuřecí prso opatrně rozpůlíme, aby bylo tenčí a lehce vsáklo marinádu. Maso necháme marinovat asi tak 2-3 hodiny.
-
Položíme na gril, z obou stran grilujeme cca 5 – 7 minut (podle tloušťky masa i déle) z každé strany.
Maso sundáme z grilu a necháme ještě 2 minuty odpočinout. -
Podávala jsem se zeleninovým salátem a s brambory, ale vhodná příloha vždy závisí právě na chuti každého labužníka.
Poznámka od kuchařky
Zeleninový salát – recept je možné najít pod Rychlý salát s olivami.
Kuchařka: Lenka Škulinová