
- reklama -
Suroviny
6 porcí
- 1 kg kuřecího masa
- 7 dcl leča
- 3 vejce
- 3 lžičky sojové omáčky
- 3 lžičky worchestrové omáčky
- 2 lžíce vegety
- 250 g solamylu
- sůl
- pepř
Postup přípravy receptu
-
Kuřecí maso si nakrájíme na nudličky, přidáme zcezené lečo a zbytek surovin, promícháme a dáme do lednice a necháme do druhého dne odležet.
-
Druhý den smažíme na pánvi placičky, které tvoříme lžící, opečeme jako bramboráky po obou stranách a podáváme s vařenými bramborami. Jídlo je velmi chutné i za studena s pečivem.
Poznámka od kuchařky
Recept mám od bývalé tchýně je velmi chutný a kuřecí maso se dá nahradit i vepřovým či krůtím a králičím.
Kuchařka: pomnenka









