- reklama -
Suroviny
2 porce
- 4 kuřecí paličky
- 1 cibule
- několik snítek čerstvého tymiánu
- 3 stroužky česneku
- 5-6 kusů sušených rajčat
- koření Andělská křídla – popřípadě jiné oblíbené koření na drůbež
- sůl
- 1 lžíce oleje
Postup přípravy receptu
-
Česnek utřeme se solí na pastu, kterou potřeme kuřecí paličky a trochu je posypeme kořením Andělská křídla.
-
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme sušená rajčata a několik snítek tymiánu. Do základu cibule, rajčat a tymiánu vložíme paličky.
-
Pečeme do červena, během pečení podléváme výpekem.
-
Šťávu můžeme, ale nemusíme zahustit troškou mouky rozmíchané ve vodě.
Kuchařka: JanaDorazinova