
- reklama -
Suroviny
- asi 500g kuřecích prsou
- plechovku hrášku
- 2 rajčata
- trochu červené papriky
- 2 cibule
- máslo
- mouka na jíšku
- sůl
- sečuánský pepř
- 2 stroužky česneku
Postup přípravy receptu
-
Na oleji zpěníme cibulku. Pak přidáme namačkaný česnek a promícháme, dokud česnek neuvolní svou vůni.
-
Pak přidáme okořeněné maso, orestujeme a zalijeme vývarem.
-
Dusíme.
-
Pak spaříme rajčata a rozmixujeme s trochou vody.
-
Vložíme do základu a provaříme.
-
Zahustíme trochou jíšky a provaříme.
-
Dochutíme solí, pepřem a malinko cukru.
-
Nakonec přidáme hrášek a vypneme.
Kuchařka: terezicka1









