- reklama -
Suroviny
- kuřecí prsíčka (podle počtu porcí)
- mrkev (podle počtu prsíček, na jedno prso asi 1/2 mrkve)
- 4 stroužky česneku
- 1/2 cibule
- hladká mouka (na obalení)
- sůl
- kari koření
- lžička másla (malá)
Postup přípravy receptu
-
Do pekáčku nakrájíme na kousíčky očištěnou mrkev, česnek a cibuli. Prsíčka si osolíme, obalíme v hladké mouce a rozložíme na zeleninu.
-
Osolíme, přikořeníme kořením Kari, přidáme kousíček másla, podlijeme troškou vody a pečeme v troubě, až je maso i mrkev měkká. Podáváme s bramborem.
Poznámka od kuchařky
Podobný recept je dnes v časopise „Pošli recept“ Já jsem si jej však upravila podle sebe.
Kuchařka: JanaDorazinova